Welgelegen Groep

Beheer en ontwikkeling van vastgoed

Over ons

Beheer en ontwikkeling van vastgoed

Wij hebben een voorliefde voor karakteristiek vastgoed op sprekende locaties, zoals monumentaal vastgoed dat haar identiteit en kenmerken behoudt, maar tegelijkertijd volledig voldoet aan de functionele eisen van nu.

Welgelegen Groep investeert in vastgoed en focust zich op het beheren en ontwikkelen hiervan. De focus ligt op middelgrote kantoren en woningen in de regio Rotterdam en omgeving. De Rotterdamse mentaliteit zit in ons bloed en dat uit zich onder andere in dat we recht door zee zijn en boter bij de vis doen. Het onderhoud dat we doen, doen we goed, we investeren duurzaam en we streven naar tevreden huurders die zich op hun plek voelen en uit kunnen blinken in waar zij goed in zijn. We zijn trots op wat we realiseren en anderen dit mee laten beleven.

“Onze identiteit is van grote waarde.
Die moeten we koesteren en goed behandelen.”

Welgelegen Groep is opgericht door topondernemer Michel Perridon. Ruim dertig jaar geleden richtte hij het in computer accessoires gespecialiseerde bedrijf Trust op en heeft dat tot een internationaal succesvol miljoenenbedrijf uit laten groeien. Trust is actief in meer dan 50 landen en speelt in op trends in de technologiemarkt. De ervaring en het succes maken van Michel Perridon een ondernemer en winnaar op topsportniveau. Na de verkoop van Trust in 2018 focust hij zich op het investeren in vastgoed, het verzamelen van kunst en investeert hij in innovatieve ondernemingen met groeipotentie. Daarnaast heeft hij enkele jaren geleden de Leef Je Uit Foundation opgericht, dat zich specifiek richt op het organiseren van uitjes voor eenzame Rotterdamse ouderen.

Onder Welgelegen Groep vallen verder: